amma 3

Velen zien Amma de knuffelgoeroe graag naar België komen om hier darshan( omhelzing) te komen geven aan velen.

Amma komt naar vele landen in Europa, Amerika,Afrika en Azië. In al deze landen geeft ze darshan( een omhelzing van een mahatma"grote ziel") en begeleid ze meditatie, een lezing vol met wijsheden en zingt ze Bhajans( religieuze liederen). Hierdoor raakt ze de harten van duizenden, deze liefdevolle aanraking en de warme liefdevolle sfeer die er heerst op dit evenement is hartverwarmend. Ze inspireerd mensen om liefde en licht te verspreiden. Ze zetten ook al duizenden vrijwilligers aan om zich in te zetten voor een betere wereld. Het resultaat mag gezegd worden: vele scholen, univesiteiten, ziekenhuizen, pensioenen en noodopvang voor honderdduizenden mensen, waarbij gewerkt wordt vanuit liefde, toewijding en respect voor iedereen.

Amma zet zich in voor religieuze vrijheid en vrouwenrechten. Haar organisatie Embracing the World kreeg onder andere van de Verenigde Naties erkenning voor het geven van effectieve noodhulp bij natuurrampen.

In december 2014 tekende Amma samen met Paus Franciscus en 10 andere religieuze leiders een convenant tegen mensenhandel en slavernij.

Amma haar motto is:

De grootste kracht is de kracht van liefde.

In India wordt Amma een Mahatma genoemd: een grote ziel

De opbrengst van dit spiritueel evenement gaat volledig naar het goede doel zijnde de projecten van de ngo "embracing the world". Amma's programma is vrij en zonder kosten toegankelijk. Iedereen is welkom.