Ilse Houben is een Vlaamse singer songwriter. Op jonge leeftijd begon ze met het schrijven van eigen muziekwerken. Toen ze 19 jaar oud was reisde Ilse de wereld rond met “Up with People”, waarmee ze drie maal per week optrad. Ilse is in het dagelijks leven verpleegkundige.

Dankzij TVEllef Studio in het Nederlandse Herten en JerryStars kreeg Ilse de kans om een prachtig album op te nemen onder de artiestennaam Shanti. Een droom werd werkelijkheid voor de Vlaamse zangeres. De titel van haar debuutalbum is dan ook toepasselijk: “Full of Dreams” en bevat zowel Nederlandstalige als Engelstalige songs. Shanti schreef zelf 8 nummers. Op het album staan ook twee covers van ABBA nl “Mama Mia” en “Super Trouper”.

Hier zijn 3000 cd's van verdeeld en verkocht. De 2de cd die ik heb uitgebracht heet "gelukkig zijn". Dit is een maxi cd met een nummer voor de wereldvrede en met 2 liefdesliedje. Hier zijn 1000 cd's van verdeeld en verkocht. Ik heb een prachtige nieuwe cd deze heet "freedom". Het is een full cd. De aanzet tot het maken van deze cd is om een jongen van 13 te steunen en moed te geven die kanker heeft. Het is de zoon van een vriendin van mij. Ik heb een nummer speciaal voor hem geschreven het heet zoals hij Dries. Verder staan er nog eigen nummer o.a. het nummer freedom en volg je hart,  en covers zoals only time van enya, simply the best van tina turner  op deze  cd. Kijk bij media om enkele liedjes  gratis te kunnen beluisteren.

Ik geef af en toe optredens, Heb je een feestje dan kan je  me boeken voor een optreden. Ik heb een repertoire met eigen nummers en covers. Ik treed 1 uur op met muziekbanden. Gegarandeerd goede sfeer,... prijs te bespreken contacteer me hiervoor.